Höstlov, hostlov, höstlöv…

Jag börjar dagens inlägg med en liten utmaning – den som först kan säga rubriken snabbt 5 gånger i rad utan att staka sig ska få ett hedersomnämnande – skriv en kommentar när ni har klarat det! Juryn kommer att göra stickprovskontroller, så inget fusk nu!

Sista dagen på höstlovet idag. Inte för att det berör mig så mycket men jag förstod på min chef att många (inkl han) är lediga den här dagen… Nu har jag i alla fall skickat in min uppdaterade ledighetsansökan, så nu kan jag ställa in siktet på fortsatt ledighet till efter nästa sommar! Jag har även mailat HR-avdelningen i Indien och försökt förklara hur jag har tänkt med SGI och ersättning från Försäkringskassan så att det ska bli rätt med min lön – det ska bli mycket intressant att se hur väl jag lyckades med det!

Det är fortfarande lite förkylt i familjen, det känns som att hostan inte riktigt vill släppa taget, så för oss har det varit mera hostlov än höstlov.

Lillan och jag åt lunch på Thai-restaurangen idag för att fira hennes namnsdag. Av alla dagar så kanske inte just en fredag var det bästa valet om man ville ha det lite lugnt och när det dessutom var en halvdag för många så var det nog absolut inte den bästa dagen att slå sig in på lunchbuffén med barn… Jaja, ingenting som inte några räkchips kan lösa tänkte jag. Lillan tyckte att det var mycket spännande att se så mycket folk på en gång!

Efter lunch inhandlades veckans lördagsmiddag med tillhörande vin. Den här gången kommer jag att bryta fläsktrenden och dessutom prova på att tillaga färsk kronärtskocka med lite tillbehör!IMG_1862På eftermiddagen hann jag med lite golfträning bland höstlöven på golfbanan innan det var dags för fredagsrutin med barnbad, grillning i mörkret och kvällsmys i soffan. Vi somnade med insikten att vi inte har någonting alls planerat i helgen – men sånt brukar alltid lösa sig på landet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.