Citronpaj, pannkakor och en hot dog!

Tufft schema idag! Förmiddagsfika med mammagruppen och sen golf på eftermiddagen. Lillan var tydligen också förväntansfull, så 5.30 började hon slänga ut saker ur sängen – hennes sätt att säga att pappa borde vakna. Efter lite frukostbestyr och morgonpyssel var det dags att sova middag kl 8…

Som vanligt när man ska iväg så blev det lite stressigt trots att vi hade hur gott om tid som helst. Det är alltid något som händer på slutet… Vi kom i alla fall till fikat i hyfsad tid.

På tal om att ta sig till fikat så var det ett av de stora diskussionsämnena på förra veckans After Work. Det visade sig snabbt att mammorna i stan inte var så vana vid att ta sig utanför stan om de inte hade tillgång till bil. Det behövdes därför en uppfräschning på temat ”hur åker man buss?”. Efter en veckas förberedelser inklusive noggranna analyser av hus säkerheten ombord ska hanteras vid transport av barn och barnvagn var det nu dags för praktik! Golfmamman anlände till fikat med ett leende – det gick ju bra att åka buss 🙂 Att det senare framkom att hon bara hade kollat när bussarna gick till fikat gjorde att vi alla skrattade gott när vi insåg att hon skulle få en låååång promenad hem. Jag tackar bussmamman för trevligt fika och ser fram emot fortsättningskursen i bussåkande med barn!

Vi åkte direkt från fikat till golfbanan där det blev ett stålmannenombyte och sedan direkt upp på första tee med barnvagn och bag. Lillan var minst sagt trött efter att ha umgåtts med de andra barnen på förmiddagen så det tog inte lång tid innan hon snosade in där hon guppade fram på soldränkta fairways (jaja – ett och annat besök i ruffen blev det väl också).

Efter golfrundan fick jag göra en nödutryckning till Ica för att undvika en potentiell ersättningskris, därefter blev det stekning av pannkakor. Man säger ju att det är viktigt att kunna glädjas åt de små sakerna här i livet och jag måste erkänna – jag mår bra när jag jag lyckas steka pannkakorna perfekt!

Jag avslutade dagen med ett bastubad tillsammans med Boxern – vår alldeles egna Hot Dog!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.