Jag ser äntligen bra ut!

Till skillnad från alla mammor därute som kämpar med att bli av med de eventuella extrakilon som finns kvar efter graviditeten så har jag det omvända problemet. Under den senare delen av min frus graviditet fick jag gå i stort sett alla hundpromenader. Tillsammans med det nyvunna löparintresset och säkert en viss nivå av stress inför framtiden rasade kilona. Jag gick ner nästan 10 kg under det sista året fram till att lillan föddes. Min utmaning är alltså att behålla min nya matchvikt som jag trivs alldeles utmärkt med. Några kilon har tillkommit efter att vi fick tillökning men inte mer än så!

Nu var det ju inte min kropp jag tänkte skriva om idag utan det faktum att dagens sysselsättningsproblem snabbt löste sig när vi fick möjlighet att låna en fönsterputsmaskin av grannen. Den såg inte speciellt avancerad ut egentligen men fungerade riktigt bra. Den bestod av en filterdel där man kopplar in en vanlig trädgårdsslang och sedan en tvättborste monterad på en lång teleskopstång. Eftersom filtreringen tar bort allt i vattnet som gör att det blir ränder på fönstren så behövs inget fönsterputs. Det gick riktigt snabbt att tvätta alla fönster på utsidan – även på andra våningen. Jag tog fönstren på ladan när jag ändå höll på! Sen var vi ju tvungna att göra insidan också – så nu ser jag äntligen bra ut!IMG_2031

Boxern fortsätter sin rehabilitering som idag innebar att han ska börja gå promenader med viktmanschetter. Med risk för att ni kommer tycka att jag har fördomar så tror jag inte att mattes färgval stärker hundens manlighet. Jag vet inte om det var färgen som ogillades, men boxern var måttligt förtjust i sina nya benvärmare…IMG_2039

Efter lite IT-support och trevligt fika med grannarna var det dags för kvällens middagsprojekt – honungsglaserade lammracks med fårostyoghurt och grillade kronärtskockor med vitlöks- och sardellsmör. Det blev inte dumt alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.