NattiNatti-välling med sömngaranti?

Nu när vi är hemma igen kunde vi återgå till att fundera på hur vi ska lyckas med blöjavvänjningen och komma tillbaka till någon form av rimlig sömncykel.

Blöjfrågan går faktiskt bättre och bättre. Idag hade vi en hel dag utan varken blöjbyte eller olycka i byxan under de perioder som lillan gick utan blöja. Det känns som att vi är någonting på spåret, bara att köra på! Det är fortfarande inte så att hon säger till när det är dags, utan snarare så att hon försöker när vi sätter henne på pottan. Vackert så, bara att slippa tömma blöjhinken var och varannan dag känns som en halv seger!

Sen var det nattsömnen. De senaste nätterna har nog nästan varit de värsta hittills. Tidigare har det alltid funnits en nödutväg – om inget annat hjälper så somnar hon alltid om hon får den extra nappflaskan som vi har försökt att sluta med. Nu har inte ens det fungerat – hon dricker glatt upp flaskan och fortsätter sedan att skrika. Jag tänker inte gå igenom alla anledningar som vi har kommit på till att hon inte sover på nätterna, men fantasin är stor när det gäller att hitta bra förklaringar som får beteendet att låta helt normalt.

På förmiddagen när jag fortfarande gick runt i ett töcken åkte vi och handlade. Jag har nog aldrig varit så mottaglig för rätt typ av marknadsföring som nu ! Allt som kan göra att jag får sova en hel natt kommer jag att köpa, oavsett vad det kostar. Det närmaste jag hittade var den speciella NattiNatti-vällingen. Jag har ingen aning om exakt vad det är som skulle göra att den här vällingen lyckades med det som jag inte har lyckats med de senaste nätterna, men det var värt ett försök.

Dags för sanningens minut – nu skulle det sovas gott efter NattiNatti-vällingen. Det funkade sådär, eller faktiskt inte alls. Hon har aldrig varit så pigg efter sin nappflaska som nu. Hon fick komma upp igen och satt glad i hågen med oss i TV-soffan i två timmar innan vi gjorde ett nytt och mer lyckad försök.

Valling_efter

Efter de senaste nätternas kamp har jag nu en utmaning till alla tillverkare av välling! Sluta sälja välling – börja sälja kundnytta! Jag är beredd att betala 10 gånger det normala priset om någon kan erbjuda välling som inte är farlig för min dotter och där tillverkaren kan utlova 8 timmars obruten sömngaranti. Den som knäcker den nöten kommer inte bara att bli rik utan även  ihågkommen av småbarnsföräldrar för en lång tid framöver!

2 reaktion på “NattiNatti-välling med sömngaranti?”

    1. Nu pratar vi sammanhängande nattsömn! Jag får nog läsa det finstilta när produkten kommer ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *