A walk in the park – och på en stege

Eftersom det är höstlov den här veckan är vår numera väl inarbetade rutin med sångstund helt omkullkastad… Istället bjöd öppna förskolan in till grillning vid kommunens nybyggda lekpark. Vi har varit där någon gång tidigare och testat om lillan tyckte om att gunga. Då var hon nog lite för liten för det var ingen succé. Nu kunde hon inte få nog av gungan! Hon skrattade och tyckte att det var toppen. Till slut fick jag ta henne därifrån för att hon blev kall om händerna…IMG_2635

Det blev lunch på en filt i parken och öppna förskolan bjöd på äppelkaka som värmdes på grillen – jag sade att vi kanske kommer höra av oss när vi behöver hjälp med barnkalas i framtiden! Jag har en känsla av att det inte är sista gången vi tillbringar tid i den här lekparken!

Eftersom frun är borta är jag också ansvarig för hundens rehab. Idag innebar det promenader i blåbärsris i skogen samt 36 promenader över en stege som vi har lagt ut på gräsmattan. Syftet är att hunden ska tvingas att lyfta på benen ordentligt i varje steg för att på så sätt stimulera musklerna. Boxern tyckte att stegen var tråkig efter två gånger, så jag fick ta till en del godis för att få igenom hela träningsprogrammet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.