Omvänd lockelse

Idag spelade jag golf med Golfmamman och hennes dotter. Kidsen skötte sig utmärkt på banan och vi kunde till och med avsluta med en gemensam lunch efter rundan. En rolig detalj när vi bokade var att golfmamman skrev att hon skulle försöka fixa bil till golfrundan. Wow, tänkte jag!! Jag har aldrig åkt golfbil i Sverige tidigare och började snabbt fundera på hur man skulle kunna transportera både barn och golfutrustning på ett smart och säkert sätt i golfbilen. När jag kom till klubben förstod jag snabbt att hon istället hade ordnat bil för att ta sig till klubben. För oss som bor på landet har det alltid varit självklart att ha varsin bil, annars är man inte fri. Om man bor i stan är det ju naturligtvis en annan sak – golfbilspremiären i Sverige får jag alltså fortsätta att se fram emot!

På kvällen åkte frun på After Work med mammorna. Det kändes ju lite orättvist – det är ju faktiskt jag som är föräldraledig just nu! Å andra sidan blir det ju svårt för mammorna att vädra alltför öppna åsikter om sina moderna män om någon av männen är representerade 🙂

För att motivera frun att komma hem i tid så sade jag att jag kommer att ha min egen ”After Baby” när lillan har somnat. Jag kommer dricka en öl i timmen tills du kommer hem, så du väljer själv i vilket skick du vill ha mig! På hundträningspråk tror jag att man skulle kalla metoden för någonting i stil med ”omvänd lockelse”. Det fungerade i alla fall bra! Frun kom hem i tid och Moderna Mannen somnade knappt solongsberusad!

4 reaktion på “Omvänd lockelse”

 1. Mycket underhållande läsning måste jag säga!Måste nästan få till en golfrunda med golfbil ?.
  Roligt att du bjuder så på dig själv! Vill också påstå att få i sällskapet skulle hållt tillbaka på Aw:n med din närvaro ?.

  1. Tackar! Hoppas att du gillar ditt nya namn 🙂 Ser fram emot att åka golfbil någon gång i framtiden!

   1. Golfmamman funkar fint?
    Min Svärmor har funderat på att skaffa en golfbil. Det är nog vårat hopp i så fall ?! Annars behöver vi tillstånd, vilket vi inte har någon orsak att få vad jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *