Swimup och barnfritt

Nu börjar vi bli varma i kläderna här på hotellet. Utöver ett antal simpass under dagen hann frun med Pilates och jag hann med ett löppass på löpbandet. Det känns lite märkligt att ha åkt ett kvarts varv runt jorden till värmen för att sedan springa på löpband, men det är skönt med ett litet avbrott från badandet ibland. Jag måste ha sett lika trött ut som jag kände mig för när jag klev av löpbandet frågade föreståndaren på gymmet med viss oro i rösten om jag var okej…

image

Lillan har förstått att det är perfekt djup i barnpoolen för att hon ska kunna gå omkring utan problem. Hon har blivit riktigt flink på att ta sig runt genom att gå eller simma i poolen. På ett besök i swimup-baren uppvisade hon även en viss talang på att dricka med sugrör – det hade vi aldrig testat innan.

image

Kvällens middag bestod av grillbuffé som serverades i hotellets trädgård. Under midddagen spelades det covers av några Thailändska artister. Lillan blev snabbt deras bästa publik – hon viftade med armarna och klappade tacksamt efter varje låt!

image

Efter nattningen drog vi nytta av det korta avståndet mellan vårt rum och baren i hotellet – tur att vi tog med babyvakten!

Helt plötsligt plingade det till i mailboxen – det var beslutet från Allmänna reklamationsnämnden för förseningen på vår förra resa. De gick helt på min linje så nu ska det bli intressant att se om Novair följer beslutet eller om de tvingar oss att ta ärendet till tingsrätten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *