Om mig

Jag är en helt vanlig man som möjligtvis har valt att göra saker lite annorlunda ibland…

Jag bor tillsammans med min fru, vår dotter och vår hund på en hästgård långt ute på landet i en liten västsvensk stad. Gården köpte vi på Internet utan att ha besökt den i verkligheten innan. Det kanske låter dumt men vi tyckte att läget var bra och vi ville ju flytta från Stockholm. Huset kan man ju alltid fixa (och det har vi fått göra också…).

Efter 10 år på landet stortrivs vi fortfarande. Det bästa kvittot på det är nog att både jag och min fru har pendlat så gott som varje vecka till våra arbeten som båda har huvudkontor i Stockholm. En del klagar på att det tar tid att åka Essingeleden – vi har 40 mil innan vi kommer dit 🙂

När alla andra skaffade barn så skaffade vi hund. Vi är nu inne på vår andra Boxer som tävlar i lydnad och bruksklass (spår), ett intresse som tar mycket tid men som också leder till mycket glädje och många nya bekantskaper.

Nu när min fru och jag har fyllt 40 bestämde vi oss för att försöka få barn. Vår underbara dotter föddes i november 2014 och är nästan alltid glad! För att kunna ta del av hennes uppväxt har jag bestämt mig för att ta en ordentlig föräldraledighet, en tid som jag sett fram emot och som jag tänkte dela med mig av på denna blogg.

Titeln ”Moderna mannen” kanske låter lite högtravande, den myntades av en god vän som tycke att min fru hade det bra ordnat  med ”markservicen”. Så fort något skulle fixas sade hon alltid att det löser väl den ”Moderna Mannen” och på den vägen är det!