Djupdykning och gourmetbebis

Första heldagen i Thailand. Natten gick förvånansvärt bra efter tidsomställningen. Visst vaknade lillan några gånger men hon somnade om och vi kände oss hyfsat utvilade på morgonen. Efter lyxig bufféfrukost var det bad som gällde!

Frun och lillan hoppade i badet först. Monterad i den uppblåsbara badringen fick lillan skjuts runt hela den enorma poolen inklusive ett besök i swimup-baren för vattenpåfyllning. När de kom tillbaka skulle jag hjälpa lillan över den lilla barriären mellan vuxenpoolen och barnpoolen. Det var inget problem att lyfta över lillan i badringen men sen skulle jag ju ta mig över själv också. Jag tog lite sats och hävde mig över och dök ner på andra sidan – det var 50cm djupt där… Jag tog emot mig med läppen och kom upp med en rejält mörbultad mun. Efter en snabb kontroll av att tänderna satt kvar var det bara att gå upp och invänta fläskläppen – den lät inte vänta på sig.

Vi börjar bli lite oroliga för lillans matvanor. Inte så att det är något problem att få i henne mat, utan snarare vilken mat hon vill äta. Tidigare har det gått bra med pasta, köttbullar och kokta grönsaker men på dagens lunchbuffé valde hon mat med klass – sushi till förrätt, ångkokt ägg med grönsaker till huvudrätt och smörgås med Gruyèreost som efterrätt. Tur att vi har All-inclusive.

image

På eftermiddagen var det dags att testa havsbad. Lillan tyckte att det var toppen att flyta omkring i det salta vattnet med sin badringar. Att det kom lite vågor ibland gjorde bara det hela roligare.

Bad och sol gör lillan trött. Hon tog två rejäla tupplurar i en av hängmattorna på området. Jag uppskattar tiden från det att vi lade ner henne till den första snarkningen till någonstans mellan 8 och 9 sekunder 🙂

image

På kvällen kom det en liten regnskur på 80mm, solen skiner tydligen inte alltid i Thailand…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *