Mimosas och blöjförbud

Dagen började på bästa möjliga sätt! Underbar frukost i solskenet med trevligt sällskap! Vi drack Mimosas och åt Eggs Benedict medan vi planerade vår dag. Efter frukosten var det dags för lillan att inleda sina äggjakt. Engagemanget var på topp men det var lite svårt att förstå själva konceptet att man skulle krypa igenom hela huset och leta efter ägg. Efter ett tag tog vi en paus och åkte till poolen för ännu ett rejält simpass. Dagen innan hade alla småbarn blivit utkörda ifrån poolen för att de inte vill riskera några olyckor. Vi skojade lite om att det kanske är fler pensionärer som badar med blöja i de här poolerna än barn, men å andra sidan är det ju pensionärerna som bor på området. Idag klarade vi oss i alla fall utan reprimander.

  
På vägen hem till lunchen såg vi det första molnet under vår Arizona-vistelse. Det säger en del om hur soligt de är här. 

På eftermiddagen släppte jag iväg frun till poolen medan jag passade lillan. Pensionärerna tog en tur runt området för att titta på omgivningarna. Till slut fick jag ett e-mail av min moster där det stod att de fastnat på en av barerna i området där de drack vin medan de tittade på solnedgången. Eftersom vi blev lite avundsjuka blandade vi några nya Mimosas och njöt av solnedgången på baksidan.

Efter middagen spelade vi sällskapsspel. Den här gången var det Mexican Train, ett spel där man använder dominobrickor för att bygga ”tåg”. Det finns massor av sätt man kan spela taktiskt och förstöra för sina motspelare så efter ett tag brukar stämningen bli lite tryckt. Med hjälp av hemlagad Fudge som vi hade köpt på vårt bergstripp och utvalda drycker lyckades vi dock hålla sams hyfsat till spelet var avgjort. Att vi inte blev mer osams kan även bero på att frun genom en makalös uppryckning den sista omgången lyckades avgå med segern. Det brukar lugna ner det hela lite när hon vinner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *