Info om förskolan

Idag hade jag en tid att passa för första gången på länge. Natten hade inte varit toppen och jag började naturligtvis med att försova mig… Det blev en riktig kraftansamling för att hinna med morgonpromenaden, fixa frukost, klä på lillan och packa ihop  skötväskan för att hinna i tid. Jag snubblade in någon minut för sent men det gick bra ändå.

Informationen var till stor del en frågestund och min slutsats var att det verkar vara mycket som kan krångla vad det gäller barnomsorg. Det verkar också finnas stora skillnader på förväntningarna hos olika föräldrar. Vissa tycker att det är upp till kommunen att lösa just deras problem, vilket till exempel kan handla om att få 10 minuter kortare väg till förskolan. Naturligtvis en viktig fråga för just den familjen men knappast en anledning att säga att barnomsorgen brister.

Vi har fortfarande gott om tid på oss och funderar just nu på vad vi ska prioritera i vårt val av förskola, den med högst personaltäthet och bäst miljö eller den som ligger närmast och har bäst öppettider.

På eftermiddagen kokade vi broccoli och blomkål som vi frös in i portionsförpackningar så att vi alltid ska vara reda med en grönsak till varje måltid.

Behöver jag säga att Moderskeppet gjorde mig sällskap på kvällen? Kvällens avsnitt var en fördjupning i ljusets karaktär och dess betydelse för bilden!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *