Ersättning nr 1

En halvdålig natt igen på grund av att vi försöker välja lillan av med att äta ersättning på nätterna för att kunna somna om. Anledningen är att hon har gått upp lite väl mycket i vikt och på vårt senaste besök på BVC kom vi överens om att nattmaten ska bort! Enkelt att säga där och då men det har lett till 2-3 per natt med barnskrik istället för snabb insomning med flaskan. Efter en snabb diskussion med BVC kom vi överens om en ny strategi, max två matningar mellan 7 på kvällen och 7 på morgonen men att vi inte behöver bry oss om exakt när hon ska äta. Jag lämnade mötet med hopp om bättre nattsömn framöver!IMG_1668-001

Dagens aktivitet var sångstund på öppna förskolan. Min fru var flitig besökare på sångstunden när hon var ledig och jag räknar med att fortsätta den traditionen. Idag var det sångstund med de andra mammorna (och barnen förstås). Det verkar vara något med sångstunden som skrämmer alla pappor! Jag ska inte säga att jag varken prickar toner eller texter men jag tror inte lillan bryr sig! Hon älskar såpbubblorna och alla roliga lekar, hit ska vi åka tillbaka!

På eftermiddagen hann vi med både hundpromenad och ett cykelpass med cykelvagnen. Varje gång jag sätter mig på cykeln känner jag mig gammal. Cykelvagnen gör det ju inte lättare men visst var det lättare att trampa förut… Efter ett tag kom jag igång och fick upp farten lite men jag skulle ljuga om jag sade att det gick undan. Frisk luft fick vi i alla fall och lillan somnade efter första kröken.

Jag hann med en snabb dammsugning medan mina två campare (dotter och hund) fortfarande var trötta.

På kvällen kom världens bästa mamma hem, gissa om alla blev glada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *