Finbesök

Äntligen en natt utan timmar av barnskrik! Den nya taktiken verkade fungera. Hon fick mat två gånger på natten och sov med dessa uppehåll från 7 på kvällen till 7 på morgonen – glad pappa, glad dotter!

Under veckan har jag försökt att ge lillan mer och mer mat som hon kan äta själv istället för att bara ge puré. Jag tycker att hon har fatta galoppen bra, och äter både pasta, korv, lax och grönsaker själv. Inga stora mängder än men vilja finns där och jag hoppas att hon ska äta mer vanlig mat nu när vi har minskat på ersättningen.

På eftermiddagen kom bästa mormor och morfar på besök, extra uppmärksamhet och lek för både dotter och hund.

Vi plockade färska jordärtskockor och potatisar från våra pallkragar och lagade en god jordärtskockssoppa till middag – det blev en riktig succé! Parmachipsen är jättegoda till soppan men kan också användas till andra maträtter!

Helgen bestod av mycket lek och bus tillsammans med mormor och morfar. Jag har aldrig sett vår dotter skratta så mycket som den här helgen. Hon glömde till och med bort att bli trött på kvällarna för att hon hade så roligt, helt underbart att se!

Jag hann också med att testa lite av mina nyvunna fotokunskaper och kände mig nöjd med resultatet (se några exempel nedan). Slutsatsen blev ändå att det nog skulle gå ännu bättre om jag hade lite bättre utrustning – det där dags att investera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *