Jag mötte Moderskeppet

Idag var det hemmadag vilket i praktiken innebar promenader med hund och dotter, matning av hund och dotter och lek med hund och dotter. Inget problem att få dagen att gå och en insättning på motionskontot!

På kvällen började jag leta efter ett bra ställe att lära mig mer om fotografering. Jag har en ambition att lära mig att ta bra bilder på min dotter. Efter lite letande hittade jag Moderskeppet, ett abonnemang som ger obegränsad tillgång till en mängd instruktionsfilmer om både fotografering och redigering. Jag beställde Guld-abonnemanget direkt och fastnade framför min iPad. Jag hann med kurser om ljus och kamerainställningar redan första kvällen och framförallt kände jag mig grymt inspirerad. Det kommer bli flera sena kvällar med Moderskeppet, det här kan jag absolut rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *