Halta och lytta

Boxern har dragits med hälta ett tag. Först på ett framben men nu senaste dagarna på ett bakben. Vi kan inte se att han har råkat ut för något speciellt eller att han skulle vara överansträngd, det enda vi märker är att han inte rör sig som han ska.IMG_2555

Frun hade bokat tid för undersökning hos en specialist och utlåtandet blev att hunden hade låsningar på flera ställen i kroppen som hindrade rörelserna. Inget som inte går att lösa men ändå något som måste åtgärdas med behandling och rehabilitering. Min fru har alltid satt djuren främst, för de kan inte tala om vad de behöver. Är det någon som kommer att se till att hunden blir bra igen så är det hon. Och jag då? Jo, jag kommer också att vara delaktig! Jag brukar få väldigt tydliga direktiv om hur jag ska sköta hunden när det är min tur!

Även prinsessan är krasslig. Snoret rinner och hon hostar hela tiden. Trots det så tycker jag att hon håller modet uppe. Hon orkar leka och äter ganska bra! Vår tidigare erfarenhet av barnförkylningar säger oss att vi vuxna nu har exakt ett dygn kvar i friskhet, sen sitter vi själva i förkylningsträsket. Vi får se om det stämmer även denna gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *