Barn och ARN

Torsdag och dags för sångstund! Det är alltid lite pyssel att få till tiderna rätt när man ska iväg. Helst ska hon ju vara nysoven, nyäten och nybytt när man kommer till resmålet. Det låter kanske enkelt men i praktiken är det många planeter som måste stå rätt för att det ska hända! Idag lyckades vi i alla fall bra med hjälp av svärmor som också följde med på sångstunden. Lillan var mycket mer aktiv på sångstunden idag än vad hon har varit tidigare och deltog glatt i sångerna och lekte med både barn och leksaker!

På eftermiddagen spelade jag ett kortvarv på golfbanan med svärmor och lillan som hejarklack. Tur att jag hade med mig lite sällskap för det ekade tomt på golfbanan. Jag känner att jag vill utnyttja den korta tid av vackra höstdagar som är kvar till max! Det kanske låter lite självupptaget att spela golf flera dagar i rad, men jag tror att det är bra för mig och lillan har det bra under tiden. Vem säger att man ska låta bli att göra det som är kul bara för att man är föräldraledig?

Idag lagade jag torsk med parmesantäcke och bulgursallad till middag – lättlagat och riktigt god vardagsmat!

Så till den andra delen av rubriken – ARN. ARN är ju lustigt nog både förkortningen för ”Arlanda” och ”Allmänna reklamationsnämnden”. Jag fick använda båda betydelserna idag. Jag fick besked från kommunens konsumentrådgivare att Novair hade gett samma besked till dem, dvs att Novair hade avslutat vårt ärende om förseningen och inte har för avsikt att svara på ytterligare frågor. Nästa instans är Allmänna reklamationsnämnden. Jag skrev ihop en anmälan som nu är skickad – fortsättning följer!

På kvällen blev lillan förkyld. Hon har ingen feber men hostar och är täppt. När hon skulle sova kunde hon knappt andas och fick kväljningar. Det är knappt att jag vågade gå därifrån när hon väl somnade, hon är så hjälplös den lilla stackaren. Vi blandade lite saltlösning som vi sprutade i näsan innan vi lade henne, hoppas att det tar oss igenom natten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *