Event manager och matberedare…

Som en naturlig del av föräldraledigheten ingår det att arrangera de högtider och firanden som vår dotter förtjänar! Nu har det redan blivit dags för 1-årskalas, det första födelsedagskalaset på hemmaplan! Än så länge tror jag att vi vuxna är mer engagerade i födelsedagen än lillan, men vi kan ju inte tänka oss en bättre anledning att fira!

Efter sedvanliga promenader och matpauser var det dags för den stora provianteringen inför helgens festligheter. Med lillan i kundvagnen for vi runt som tokar i matbutiken tills vi hade lastat i allt som vi kunde tänkas behöva. Hon verkar gilla att titta på varor och människor i butiken och det står alltid någon bakom oss i kassakön som kan underhålla henne medan jag packar upp på bandet och betalar.IMG_2342

Hemma igen påbörjade vi bak och matlagning. På dagens schema stod Pinocchiotårta och Ankbröst med citrussås. På kvällen dök de första gästerna upp. Pappa hade tagit med sig min ”sjukdomsbok” från barnåren och hade lite högläsning medan vi färdigställde maten. Med tanke på alla krämpor jag hade haft som barn så tycker jag att jag har artat mig hyfsat väl…IMG_2952

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *