Gott nytt år!

Efter en hyfsad natt var det äntligen dags att fira vår älskade prinsessas 1-årsdag! Under dagen återkommer vi gång på gång till hur fort det här året har gått, men också hur bra vi har haft det med vår nya familj. Vi är så glada att vi tog beslutet att vara långlediga tillsammans över sommaren. Hålen som det skapade på bankkontot är nu överfyllda med härliga minnen från båt- och husvagnsfärder och andra upplevelser som vi fick njuta av tillsammans med den nya ”flocken”.IMG_2349

Vi firade prinsessans födelsedag med lunch och tårta tillsammans med mor- och farföräldrar. På kvällen kom även gudmor med sina barn och gjorde oss sällskap – nu är det fullbelagt på hemmahotellet!

Presentöppningen innehåll lekmattor med siffror och fårhuvud, en pulka, klänningar, trämorötter, en servis, en mjukisanka och en gungälg så klart 🙂 Boxern tyckte ibland att det tog lite lång tid för lillan att öppna paketen så han gjorde sitt allra bästa för att hjälpa till!

IMG_2953

Frun gjorde ett bildcollage som hon lade ut på Facebook. Jag blir tårögd när jag ser på bilderna hur vår lilla bebis har utvecklats till dagens stolta 1-åring som nu sover själv i sitt nya rum. Jag undrar vad som kommer att hända under det kommande året?

Denna väldigt speciella dag avslutar ett väldigt speciellt år – lillans första levnadsår och mitt första år som pappa! Jag ska göra allt vad jag kan för att hon ska få ett riktigt gott nytt år!

2 reaktion på “Gott nytt år!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *