Två hundar och en snorvalp

Idag fick vi besök av Boxertjej. Det innebär med automatik att dagen inkluderar någon form av gemensam hundaktivitet. Idag var det spår på programmet. Vår Boxer som har varit på rehabilitering en period skulle få komma ut och lufta spårnäsan igen! Frun och Boxertjejen försvann till skogs medan jag förberedde lunchen. Det här med tider är inte någon absolut vetenskap när det gäller hundmänniskor (jag tror att det är samma filosofi som gäller i hästvärlden). Eftersom jag har lite rutin på att umgås med både hund- och hästmänniskor så valde jag helt enkelt att inte laga lunchen till den tid vi hade bestämt – en helt riktig bedömning skulle det visa sig.

Lillan som var trött efter gårdagens aktiviteter och dessutom rejält snorig sov i över två timmar i sin vagn – det har nog aldrig hänt tidigare…

Spåren hade gått utmärkt för båda hundarna så det var två nöjda mattar och två trötta hundar som kom tillbaka. Vi åt en sen men mycket trevlig lunch tillsammans innan det var dags Boxertjejen att åka hemåt.

Jag avslutade dagen med en löprunda i totalt mörker. För att slippa immiga glasögon så lämnade jag dem hemma. Det innebär att jag med pannlampans hjälp ser ungefär två steg framåt. Jag hann ta av på en skogsväg, istället för den grusväg som jag hade tänkt, men när skorna blev blöta insåg jag att det var fel väg. Jag funderar på om inte en ögonoperation skulle vara på sin plats för att slippa framtida felsteg.

På kvällen tittade vi på det sista avsnittet av Solsidan och  jag skickade iväg en laddning julkort med hjälp av Postens Riktiga Vykort, en mycket bra tjänst för oss som väljer att göra saker lite sent ibland!

3 reaktion på “Två hundar och en snorvalp”

  1. Boxertjej tackar för en kanontrevlig dag, med en middag som var en smakupplevelse i hästväg. Öh neee, nu blev det fel. Nu lät det som att vi åt häst och det gjorde vi ju inte. TACK Moderna mannen!!!! Till den modernamannens fru, tycker jag vi ska ses snart igen. Doggsen var inte bara bra. Det var GRYMT bra, ah eller som jag brukar uttrycka mig, SNUSKIGT bra.

    1. Ah, du menar att ni inte var sena till lunchen utan väldigt tidiga till middagen – smart där!! Kul att du kom förbi med vovven!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *