Tandläkare med lånebil?

Jag lyckades lite väl bra med användningen av en tandpetare för några dagar sedan. Förutom att få bort matrester fick jag med mig en bit av tanden också. Trasiga tänder är ju bland det mest onödiga som finns – det kostar pengar, det gör ont och när det är klart ser man ingen skillnad…

Nu börjar tanden göra sig påmind både vid måltider och däremellan – så varför har jag inte tagit tag i detta? Jag har helt enkelt inte kommit på hur jag ska lösa det när jag är hemma själv. På Volvo får jag en lånebil när jag ska serva bilen och på gymmet finns det barnvakt, men jag har inte sett en tandläkare som erbjuder barnvakt. Så om ni ser en stressad kille i gymkläder springa ut till sin lånebil och gasa iväg till tandläkaren medan barnpassaren på gymmet tror att jag lyfter vikter så vet ni vad som pågår…

Idag var jag på sångstund tillsammans med 12 mammor och tillhörande småttingar. Ett nytt inslag var att vi skulle dansa vals med våra barn och de andra föräldrarna – jag har känt mig mer avslappnad… Lillan tyckte att det var toppen!

Såg ni Plus på tv ikväll? Det är glädjande att de har läst min blogg och gjort ett program med temat ”reklamationer av flygresor” 🙂 Jag gissar att handläggningstiden på ARN gick upp med minst 1400% efter programmet och frågan är väl om bolagen blir mer villiga att betala ut ersättning när fler försenade passagerare nu kommer hävda sina rättigheter? Jag kan ju inte låta bli att tycka att sånt här är lite kul – jag kanske blev inspirerad av chefsjuristen jag fick jobba tillsammans med på Tele2 en gång i tiden. Hans motto var ”det är alltid roligare med en bra stämning”.

 

 

En reaktion på “Tandläkare med lånebil?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *