Svinga lugnt och keyless drive!

Lillan och jag åkte till Jönköping för att testa nya golfklubbor. Det ska väl erkännas att det nog låg mest i mitt intresse men jag tänker att det inte kan vara fel att börja indoktrineringen i tid. Jag vet ju att motsvarande kampanj snart kommer att inledas från familjens hästsida. Svingandet gick relativt bra. Omdömet från instruktören efter träningssessionen var att min sving var riktigt bra när jag inte tog i… Om jag gör ett försök att läsa mellan raderna så tror jag att det betyder att jag tar i för mycket 🙂 Efter allt testande blev det en ny hybridklubba och ett par golfskor samt en lapp med specifikationerna för det nya järnset som eventuellt kan ta mitt golfspel till nya höjder. Jag tänker dock låta min golfarmbåge bevisa att den avser att hålla hela säsongen innan jag köper några fler klubbor.

Frun jobbade hemma idag efter en intensiv vecka med invigningen av saluhallen. När allt var klart i saluhallen och de skulle dra igång matlagningen på allvar i restaurangerna gick brandlarmet – rökdetektorerna var tydligen lite överkänsliga mot rök… Följden av detta var att matbutiken, som egentligen är frun huvudfokus, fick utrymmas. Inte riktigt den start som önskades men när den frågan väl var hanterad var det idel lovord om den nya saluhallen. Vi tyckte att vi var värda lite saluhallslyx till helgen så frun hade köpt med sig några rejäla skivor av den finaste Entrecoten från BBQGalore och ett urval av lyxiga korvar från Gourmetkorv.

Innan det var dags för middag tog frun en hundpromenad. Det var skönt väder så hon gick lite längre än normalt. För att inte tappa bort våra husnycklar så låste hon in dem i bilen och tog bara med sig bilnyckeln. Ni kanske själva kan räkna ut vad som hände… Jag fick ett samtal från en påtagligt missnöjd fru som hade tappat bilnyckeln någonstans på den dryga timmen långa skogspromenaden.

 

FullSizeRenderDags för matlagning. Det var härligt grillväder och vi bestämde oss för att börja med Entrecoten ikväll. Jag grillade i kortärmad tröja med ett glas vin och njöt av våren. Lillan hängde på trädäcket i sin egna lilla loungestol. IMG_4021Köttet var utan tvekan den bästa Entrecote som jag har tillagat själv. Tillsammans med grillad sparris, egenfriterade pommes frites och Bearnaisesås blev det riktigt gott.

Hus_ljusEn kvart efter grillningen haglade och regnade det samtidigt som det blåste halv storm. Ytterligare några minuter senare var det ett väldigt konstigt och vackert ljus ute, vadå april-väder? Imorgon blir det nyckeljakt i skogen! Tur att bilen går att öppna med Volvo-appen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *