Ett nej är inte alltid ett nej…

Det här med vakna nätter är ju förvisso jobbigt men det har sina fördelar också. Jag har hunnit titta ikapp 4 säsonger av ”House of cards” på ett par månader. Det innebär att jag nu kan återgå till jobbet i höst utan att göra bort mig i fikarummet eller riskera att få några spännande detaljer i kommande avsnitt avslöjade 🙂

Frun hade invigning av den saluhall som hon har varit ansvarig för att designa i Amhult utanför Göteborg. De senaste månaderna har det varit mycket diskussioner om färger på kakelfogar, behandling av plywood, lamp- och bordsdesign  och alla andra små detaljer som behövs i en saluhall. Nu verkade det till slut som att alla bitarna hade fallit på plats och alla som inspekterade det nya bygget var mycket nöjda. Det var bara en enda sak som frun hade glömt bort att ordna… Föreståndaren i fiskbutiken kom lite försynt och påpekade ”Är det verkligen meningen att det inte ska finnas några barnstolar? Men du kanske inte har barn?”. Frun tyckte nog att det var lite pinsamt att just hon hade missat just den saken och gav sig i ilfart iväg till det stora svenska möbelvaruhuset för att inhandla barnstolar åt en hel dagisklass.

Jag och lillan åkte till golfklubben för att testa hur det kändes i golfarmbågen. Eftersom jag missade kiropraktortiden har jag ägnat mig åt egenvård i form av vila kombinerat med båtpolering i kyla. Det är antagligen inte riktigt den rehabiliteringsplan som jag hade fått av kiropraktorn men vad ska man göra, båten måste ju i sjön! Armbågen känns i alla fall inte sämre, möjligtvis annorlunda. Under golfrundan gjorde det fortfarande rejält ont men det blev inte värre under rundan som  förra gången.

Vi har fått vårt placeringsbesked för förskolan. Vi fick inte vårt förstahandsval, så nu har vi lite bryderier inför hösten. Det första är att undersöka om vi inte kan få till en omprövning av beslutet. Ett nej är ju inte alltid ett nej, utan snarare en utgångspunkt för en förhandling. Frun fick uppgiften att utreda vilka möjligheter som finns att hävda särskilda skäl för att få till en liten justering av beslutet i rätt riktning.

En reaktion på “Ett nej är inte alltid ett nej…”

  1. Nu är det upp till bevis om jag klarar att förhandla även detta?Annars blir det en ledig höst eller en tidig introduktion för Isabelle i näringslivet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *