Pekbok och pottsuccé

Ännu en bra natt och dags att säga adjö till mormor och morfar för denna gång. Det blir ju inte besök varje vecka eftersom vi bor så långt bort, men när vi får besök brukar de stanna ett tag istället.IMG_2262-001

Igår ägnade vi lite tid åt att välja ut bra bilder till dagens stora begivenhet – Pekbokstillverkning i öppna förskolans regi. Jag hade blivit förvarnad om att det här var en mycket populär aktivitet, så jag hängde på låset 15 minuter före öppning. Det blev ingen jätterusning så alla fick den plats de behövde. Vi klippte och klistrade och laminerade och band in vår böcker. Jag är mycket nöjd med resultatet som innehöll både släktingar och djur. Hoppas att lillan kommer att tycka om den också. Vi hann också med uppdaterade gipsavtryck av hand och fot samt lek med alla roliga leksaker.IMG_1660-001

Ny cykeltur med cykelvagnen i fantastiskt höstväder på eftermiddagen, den här gången gick det lättare att trampa och lillan somnade lika fort.

Idag åt vi pannkakor till middag, lillan tyckte att det var toppen. Efter middagen fortsatta vi vår potträning och den här gången blev det jackpot! Jag vet inte om hon har lärt sig något än men det känns positivt att hon gör dt hon ska på rätt ställe!

Jag tog en joggingtur medan min fru nattade lillan och konstaterade att jag fick springa på ordentligt för att hinna hem innan det blev mörkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *