Parterapi

Den vänliga och barnkära personalen på hotellet har nu otaliga gånger talat om för oss hur söt vår lilla pojke är! Eftersom vi har klätt henne i mycket blåa kläder gissar vi att det är det som ställer till det. När de frågar hur gammal han är så ser de närmast chockade ut när vi säger 14 månader. De thailändska barnen verkar komma i lite mindre format. För att bringa lite ordning i genus-kaoset så har vi nu börjat använda klänning på henne och när det gick upp för personalen i frukostbuffén att lillan är en tjej kom de med en hårsnodd och gjorde en tofs på henne. Tjejer ska tydligen ha tofs här!

image

Idag tog jag en runda på hotellets egna golfbana – jag hoppas att det är den enda parterapin som jag ska behöva. Jag kan väl inte se att det har spelats några större mästerskap på den här banan, men å andra sidan har ju inte jag heller spelat några större mästerskap, så det gick bra ändå! Slagen satt förvånansvärt bra och det var lyxigt att spela golf med havsutsikt! De senaste rapporterna ifrån Sverige säger att snön har smält bort och att de första golfarna har tagit sig ut på banorna, jag ser fram emot att den svenska golfsäsongen snart är här!

image

Om någon tycker att det saknas en boll på golfbilden ovan så får jag försvara mig med att det inte är helt lätt att ta golfbilder på sig själv med självutlösare. När jag väl hittade en plats att ställa kameran på så låg helt enkelt inte bollen där… Jag tycker ändå att provsvingen ser hyfsad ut för att vara på årets första runda!

Lillan lär sig något nytt varje dag. Idag har hon kommit underfund med att det går alldeles utmärkt att gå omkring i barnpoolen med en flytande skumgummipinne i händerna istället för sina armpuffar. Hon navigerar stolt mellan jobbiga barn och andra flytetyg som är i vägen för hennes framfart. På lunchen åt hon för första gången själv med gaffel. Visserligen en lättfångad ost- och skinktoast, men ändå!

På eftermidagen hann jag och frun med varsitt träningspass och sen var det kväll igen, det rullar på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *