Filmtajm ”country style”

Idag var det dags för stora delar av familjen att besöka mellandagsrean. För att tillgodose allas intressen delade vi upp oss i tre grupper – klädgruppen, elektronikgruppen och hundgruppen. Klädgruppen åkte till vår egna stad medan elektronikgruppen (som utgjordes av mig själv) åkte på en lite längre utflykt. Med facit i hand lyckades klädgruppen bestående av frun, lillan och svärmor bättre med att hitta lämpliga fynd! Hundgruppen hade tagit en långpromenad när vi alla återsamlades.

På eftermiddagen hann vi med en snabbstädning av ladan. Det är fantastiskt hur mycket saker man kan samla på sig när man har för mycket golvutrymme. Det slutade med att vi efter att ha vridit och vänt på alla saker flyttade upp det mesta till övervåningen på ladan – det kan ju vara bra att ha de där kartongerna någon gång…

Polar husvagn

En av våra julklappar var att få en biokväll med barnpassning. Vi har inte varit på bio sedan vi fick lillan så det kändes kul! När vi hade tittat i bioprogrammet och funderat lite på hur vi skulle lägga upp det hela valde vi ett lite annorlunda biobesök denna kväll… Vi var nog egentligen inte så så sugna på att åka hemifrån, vi har det ju ganska bra här. Vi gjorde helt enkelt vår egen bio i husvagnen! Det som behövs för en lyckad biokväll hemma kan sammanfattass i de 5 P:na:

  • Polar husvagn
  • Padda (att ladda ner filmen på)
  • Pop-corn (så klart)
  • Pyjamas
  • Passning (av lillan)

Vi tittade på ”Så ock på jorden” medan vi uppskattade att inte behöva ha ett vakande öga på babymonitorn.

En reaktion på “Filmtajm ”country style””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *