En svensk klassiker!

Ensam igen med hund och dotter, frun är iväg på jobb hela dagen. Jag ska inte säga att jag känner mig stressad, men det är heller inget större problem att få dagarna att gå. När barnlek, matning, hundpromenader, handling, städning och några korta sovstunder är avklarade så har man inte allt för mycket tid kvar på dagen.

Dagens handling inkluderade ett viktigt specialuppdrag – ett hitta en tvillingkanin till lillans bästa snuttetrasa ”Kaninen Ninen”. Det är nämligen så att den ursprungliga kaninen har drabbats av allvarlig öroninfektion som luktar väldigt illa och därför måste rehabiliteras på obestämd tid. För att inte störa vår dotters nattsömn gäller det nu att hitta en trovärdig stand-in. Jag köpte en kanin i samma storlek, men den har inte lika långa öron. Natten får utvisa hur pass medveten lillan är om kaninöronens längd och smak.

Idag hann vi med en riktig svensk klassiker! Nä, inte en sån som man springer, simmar, cyklar och skidar – vi lagade fläsklägg med rotmos till middag! Jag, lillan och hunden tyckte att det blev toppengott. Min fru som inte är den största diplomaten nöjde sig med kommentaren att ”det var bättre än jag mindes det”.fläsk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *