Yngst på discot och rosa berg!

Äntligen dags för en dag vid swimmingpoolen – eller ”simmasimmasimma” som vi säger på lillans språk. Det är första gången vi besöker den nya anläggningen som tillhör området. Det fanns en konstgjord långgrund strand på ena sidan av poolen så det var inte svårt för lillan att komma ner i vattnet. Min moster lärde henne att blåsa bubblor under vattnet, så nu gör hon det så fort hon kommer i vattnet. Sen kunde hon simma hur länge som helst med sina ringar. Medan lillan summerade sina intryck i vagnen hann vi andra både beställa och äta vår lunch. Jag testade en Reuben – en sandwich med corned beef och surkål. 

   
 På eftermiddagen hängde vi med på English Country dancing som min moster och hennes man är med och arrangerar. Lillan började göra sina dansmoves så fort hon hörde musiken. Hon kom undan med att sitta vid sidan om och digga, det gjorde inte jag. Det saknades en kille i gänget så jag fick ställa upp så gott jag kunde. De hade en väldigt pedagogisk 81-årig lärare, så jag tyckte att jag klarade mig hyfsat.

  
När vi kom hem efter sista dansen satte vi oss ute på baksidan och tittade på solnedgången över bergen. Av någon anledning så blir bergen rosa precis innan solen går ner. Fenomenet har lett till det mycket sympatiskat uttrycket ”When the mountains are pink, it´s time for a drink!” – och det var det verkligen idag!

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *