Vilken dag är det idag?

Frun och mormor lekte med lillan på trädäcket. Solen låg rakt på och reflekterades mot husväggen så att det blev riktigt varmt. Det var härligt att se lillan utomhus, jag tror att det kommer att bli helt fantastiskt i sommar när hon kan springa runt på gräsmattan och busa. Sen kommer det säkert att bli lite mer utmanande att åka båt när rörligheten ökar, men det får vi lösa på något sätt!

Jag passade på att springa årets första löparrunda på hemmaplan utan dubbskor. Jag lyssnar fortfarande på ljudboken ”Born to run” och det går bara inte att springa på som vanligt när jag har lyssnat på den boken. Jag försökte anpassa löpningen efter de tips och resultat som boken har beskrivit och det kändes riktigt bra ett tag, men så fort jag började bli trött föll jag tillbaka i min vanliga lunk. Det ska bli intressant att se om jag lyckas förändra mitt löpsteg eller om det bara blir ytterligare en sak som jag vet att jag borde göra bättre…

Och så till rubriken. Vi har sålt en bokhylla till någon i en Facebook-grupp. Det har alltid fungerat smidigt att sälja saker så tidigare, men den här gången gick det verkligen trögt. Köparen skulle hämta bokhyllan i måndags men då glömde hon bort. Nytt försök i torsdags men då hade hon tagit fel på dag och dök inte upp. Efter några lätt irriterade meddelanden beslöt vi oss för att hon skulle få en tredje och sista chans. En halvtimme efter att hon skulle ha varit här fick vi ett meddelande om att hon skulle komma om 30 min. Hon dök upp två timmar senare. Jag utgår ifrån att det finns en stämpelklocka på hennes arbete…

På kvällen grillade vi. Det kändes underbart men ovant att stå ute vid grillen i jeans och collage-tröja och smutta på ett glas vin medan köttet låg på grillgallret. Vi hade sparat avokado-kärnorna från gårdagens matlagning. Jag har läst att de ska vara otroligt nyttiga och att det bara är att riva dem och lägga på sallad. Sagt och gjort, jag rev en kärna på rivjärnet och provsmakade. Det var helt oätbart! Det var beskt och strävt på en nivå som jag inte förstår hur en sallad skulle kunna maskera. Någon annan som har testat att använda Avokado-kärnor i matlagning? Jag hoppas att jag gjorde någonting fel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *