Världens starkaste tråd och filmdebut

Lillan och jag åkte till Göteborg för att hämta mitt nya objektiv. Jag har länge funderat på att köpa ett fast och ljusstarkt 35mm-objektiv till min kamera. De ska fungera bra i dåligt ljus och ska ge väldigt skarpa bilder. Det  borde passa perfekt för att föreviga lillans äventyr framöver! Efter några testbilder och swishande så var vi snart på väg hemåt igen.

IMG_3396

På vägen hemåt blev lillan lite uttråkad och snart övergick det i missnöje. Jag tänkte att jag skulle försöka underhålla henne lite så att vi kunde köra hela vägen hem. Jag började sjunga på ”En elefant balanserade på en liten, liten tråd…”, den går ju bra att fortsätta på länge om det behövs. Och det behövdes. När vi svängde in på vår lilla väg måste det ha varit väldigt, väldigt trångt på den lilla tråden som alla elefanterna balanserade på. Vi kom i alla fall hem innan tråden gick av och utan att stanna.

På kvällen var det dags för vår Netflix-debut. Eftersom vi knappt har slagit på TV:n på sistone så har vi väl egentligen inte saknat ytterligare underhållning, men nu bestämde vi oss för att testa. Vi började med att titta på några avsnitt av ”Breaking Bad” och sedan kunde jag inte låta bli att titta på ett avsnitt av ”House of cards” också. Bara att titta ikapp alla säsonger av dessa serier kommer hålla oss sysselsatta framöver. Vi får se om vi fastnar! Jag är i alla fall väldigt nöjd med att det överhuvudtaget fungerar att titta på streamad film med vårt nya mobila bredband.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *