Egen variant av Triathlon

löpningEn strålande höstdag skapade fina förutsättningar för uteaktiviteter! Först en joggingtur med dottern i bästa multivagnen, sen direkt ut på långpromenad med hunden och lillan! 16 km före lunch, inte så illa!

På eftermiddagen åkte vi till Scandinavian Photo och inhandlade utrustning för att ta fotograferingen till nästa nivå – en reflexskärm. Väl hemma och sugen på att ta några bilder direkt inser jag att fotograferandet nu inte bara inkluderar mig själv och objektet – nu behöver jag någon som håller i reflexskärmen också!

Lillan har varit på  strålande humör (som hon nästan alltid är) och fick vara med och avnjuta höstens första hummermiddag tillsammans med goa hundkompisen från Motala som kom på besök inför morgondagens hundträning! Jag chockade kroppen genom att gå och lägga mig efter midnatt, jag vet inte när det hände senast…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *