Blodmåne

Dagen började redan på natten… Eftersom det dröjer ända till år 2033 innan vi får möjlighet att se den ovanliga kombinationen av supermåne och blodmåne igen tog jag chansen att gå upp och ta några bilder vid 4-tiden på morgonen (det är ju inte så att jag behöver ställa någon väckarklocka numera…) Jag märkte att det inte var speciellt lätt att fånga månen på ett bra sätt trots att jag har en bra systemkamera och fina objektiv. Några hyfsade bilder blev det men jag hade hoppats på mer! Jag måste lär mig hur man hanterar manuell fokus bättre och hur man stabiliserar kameran tillräckligt bra för att undvika skak när man tar bilder med lång slutartid och lång brännvidd. Bilden nedan tog jag genom att belysa träden med en lampa för att de skulle synas i mörkret.IMG_1761

Idag blev lillan 10 månader, det går inte att förstå var tiden har tagit vägen. Ibland vill man bara stoppa tiden för att kunna fortsätta att  njuta av det underbara leendet!

Inga bokade aktiviteter idag – en hel dag för lek med prinsessan! Mormor och morfar hjälpte också till med leken så det var full fart och mycket skratt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *